MG EHS

MG EHS

Plug-in Hybrid

Hibridno upravljanje
CO2 43g/km
258 KS
6.9s/ 0-100km/h
MG Pilot
Pomoč pri vožnji
Električni pogon
Menjalnik z 10 prestavami
IT 7 Years Warranty 3x

Športni videz, prostorna in udobna notranjost ter domiselna izvedba so ključ, da je v vozilo MG EHS Plug-in Hybrid več kot primerno za vašo novo pustolovščino. Sprostite se v udobnih sedežih, medtem ko naša pametna tehnologija poenostavi vašo vožnjo. Z dvema različicama – Comfort in Luxury – je vozilo MG EHS Plug-in Hybrid primerno za vsak življenjski slog.

Varna<span> potovanja</span>
Varnost
Varna potovanja
Varnost je vedno najpomembnejša lastnost naše zasnove. Model Plug-in hybrid je podedoval čvrsto strukturo svoje bencinske različice skupaj s sistemom MG Pilot in ostalimi varnostnimi lastnostmi na visokonapetostnih delih, ki zagotavljajo dodatno zaščito vsake osebe v vozilu.*

*Bencinska različica vozila MG EHS je prejela  najvišjo oceno petih zvezdic na testih Euro NCAP, vodilne svetovne agencije za varnost. Model, zasnovan in opremljen s širokim naborom sistemov za aktivno in pasivno varnost v seriji, je prejel najvišje ocene na najnovejših testih zaščite in izogibanja trkom Euro NCAP, najstrožjih testih, ki so bili kadar koli izvedeni.

Baterijski <span>sklop</span>

Baterijski sklop

Čeprav baterijski sklop ni tako velik kot pri izključno električnih vozilih, je standard varnosti enak in v skladu z različnimi varnostnimi protokoli: raven neprepustnosti vode IP67, varnostni standard baterije US UL2580, posebna zahteva EU ECE R100 EV, zahteva za varen prevoz UN38.3.
360° <span>Kamera</span>

360° Kamera

360° kamera brez mrtvega kota v vsakem trenutku: vstop v ovinke pri nizkih hitrostih ali vzvratna vožnja.
Trdna <span>struktura</span>

Trdna struktura

Na celotni karoseriji vozila je zaradi zagotovitve trdnosti in varnosti vozila uporabljenega veliko jekla visoke trdnosti in toplo valjanega jekla.
Zmogljivost
Izjemen užitek pri vožnji dinamičnega vozila
Izjemna kombinacija motorja in turbo motorja ter izjemna kalibracija podvozja zagotavljata užitek v vožnji vozila MG EHS Plug-in Hybrid.
XDS<span> Elektronska blokada diferencijala</span>

XDS Elektronska blokada diferencijala

Izjemna moč se bo prav tako soočila z izzivi različnih ovinkov.  Zahvaljujoč sistemu XDS (elektronska blokada diferenciala) lahko MG EHS Plug-in Hybrid prepreči podupravljanje oz. podkrmiljenje (understeer) in zmanjša izgubo moči, s čimer se spremeni v športno vozilo z izjemnim upravljanjem.
Močan <span>pogonski sklop</span>

Močan pogonski sklop

Največja moč elektromotorja s 122 KM + največja moč motorja z notranjim izgorevanjem s 162 KM + največji navor elektromotorja z 230 Nm + največji navor motorja z notranjim izgorevanjem z 250 Nm omogočajo vozilu MG EHS Plug-in Hybrid, da pospeši od 0 do 100 km/h v 6,9 sekunde, zahvaljujoč čemur zaseda vodilno mesto v tem segmentu.
PLUG-IN HYBRID
Udobna vožnja

Kombinacija zmogljivega bencinskega in varčnega električnega motorja pripomore k zmanjšanju emisij CO2 brez, da bi pri tem žrtvovali sam doseg vozila. Intelegentna krmilna enota in 10 stopenjski samodejni menjalnik sta več kot odlična kombinacija, katera na eni strani zagotavlja zmanjšano porabo goriva, na drugi strani pa skrbi za zagotavljanje užitka v sami vožnji.

Električni pogon
Samodejni (10-stopenjski) menjalnik
1.8L/100km
Poraba goriva
52km
Električni doseg
Udobna <span>vožnja</span>
Nizka poraba goriva <span>in izpustov CO2</span>

Nizka poraba goriva in izpustov CO2

Zahvaljujoč sinergiji visokoučinkovitega bencinskega (turbo) motorja in elektormotjra se lahko MG EHS Plug-in Hybrid ponaša z izredno nizko vrednostjo izpustov CO2 (samo 43 g/km) ter izredno nizko porabo goriva (1,8 l/100 km). Baterija z močjo 16,6 kWh pa samemu vozilu prav tako omogoča 52km električnega doseg (WLTP). Ob upoštevanju vsega navedenega boste z MG EHS Plug-in Hybridom pri gorivu močno privarčevali.

 
Električni pogon <span>z 10 prestavami</span>

Električni pogon z 10 prestavami

Menjalnik s 4 prestavami za električni motor in menjalnik s 6 prestavami za motor z notranjim izgorevanjem se za zagotavljanje stalne izhodne moči popolno dopolnjujeta. Stopnja učinkovitosti znaša več kot 94 %, čas odziva pa je manjši od 0,2 sekunde, kar omogoča tekoče in hitro prestavljanje.

 

Druga generacija

električnega pogona z menjalnikom z 10 prestavami
 
Nova inteligentna hibridna <span> kontrolna enota (HCU)</span>

Nova inteligentna hibridna kontrolna enota (HCU)

Nova hibridna kontrolna se ponaša z zmogljivostjo analize zahtev po porabi energije preko sistemov, ki vozilo omogočajo prepoznavanje stanja na cesti. Na podlagi pridobljenih podatkov se kontrolna enota nato odloči o distribuciji izhodne energije in prilagoditvi stopnje delovanja baterije. Še pomembneje – aktivno se uči voznikovega načina vožnje in tako prilagodi samo distribucijo energije. Več vozite, pametnejše postane vozilo.

 

 

Inteligentna HCU enota

Hibridna kontrolna enota
Napredna tehnologija <span> električnega vozila</span>

Napredna tehnologija električnega vozila

Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid je od električnih modelov podjetja MG podedovalo tudi napredne EV tehnologije, vključno z visoko integriranim motorjem z večslojnim valovitim navitjem, ki se hladi z oljem, in aktivno baterijo visoke gostote, ki se hladi s tekočino iz CATL-ja.

Zmogljivost vleke

Zmogljivost vleke

Visokoučinkovit elektromotor in bencinski motor se dopolnjujeta zaradi zagotavljanja večje učinkovitosti vleke. Zmogljivost vleke vozila MG EHS Plug-in Hybrid lahko znaša do 1500 kg.

Za vas

Za vas

MG PILOT
MG Pilot

Delno avtomatizirane vozne funkcije od druge ravni opreme omogočajo varno in udobno vožnjo.

Od druge ravni opreme je dostopna avtonomna vožnja
Od 0 - 60 km/h
Varnostne funkcije
Aktivna in pasivna varnost
Dinamičnost<span> v vsaki podrobnosti</span>
DIZAJN
Dinamičnost v vsaki podrobnosti
MG EHS Plug-in Hybrid odlikujejo drzne linije in vse lastnosti pravega SUV vozila.
Opazen dizajn
Izrazita identiteta in dinamičnost
Poudarjene luči
Kanček interaktivnosti
Notranjost v športnem slogu
Izjemna izkušnja vožnje
Opazen <span>in dinamičen dizajn</span>

Opazen in dinamičen dizajn

Sprednja maska motorja, serijska 18" športna platišča (različica Luxury) in bočne linije poudarjajo njegov izjemen dizajn.

Športna zasnova <span>notranjosti</span>

Športna zasnova notranjosti

Trikraki volan v obliki črke D, usnjene prevleke z rdečimi šivi in integrirani športni sedeži ustvarijo izjemno vzdušje.
Poudarjene <span>luči</span>

Poudarjene luči

Dvobarvne podolgovate LED-luči, dinamični smerniki in ambientalne luči Aurora s 64 različnimi barvami izražajo edinstveno osebnost vozila.
UDOBJE
Udobno se namestite

Življenje je lepše, ko vam je udobno. Vedno, ko odprete vrata in se namestite v mehke sedeže svojega vozila MG EHS Plug-in Hybrid, je tako udobje na prvem mestu.

 

 

Udobno <span>se namestite</span>
Mehki <span> materiali</span>

Mehki materiali

Medtem ko vozite, je skoraj vse česar se lahko dotaknete v vozilu MG EHS Plug-in Hybrid, mehko na dotik. Sedeži s prevlekami iz pravega usnja, volan, preoblečen s pravim usnjem, in armaturna plošča z usnjenimi oblogami vam v notranjosti vozila omogočajo izjemno doživetje.

Sedeži iz pravega usnja Bader

Sedeži so razviti za zagotavljanje visoke ravni varnosti in udobja in imajo prevleke iz pravega usnja Bader® ter materiala Alcantara®. Kombinacija teh dveh materialov zahvaljujoč vrhunskim materialom, mehkim na dotik, ne zagotavlja samo boljše kakovosti, temveč izboljša tudi držo telesa med dinamično vožnjo.
Prostornost/<span>predali</span>

Prostornost/predali

Prostoren zadnji del in nastavljiva zadnja klop z držalom za skodelice in predalom v zadnjem naslonjalu za roke.
Vrata prtljažnika s <span>samodejnim odpiranjem</span>

Vrata prtljažnika s samodejnim odpiranjem

Zahvaljujoč vratom prtljažnika s samodejnim odpiranjem lahko nadzirate odpiranje in zapiranje na vseh ravneh.
Panoramsko <span>strešno okno</span>

Panoramsko strešno okno

Preprosto odprite ga, uživajte v soncu in poslušajte žvrgolenje ptic v gozdu!

1,19 m²

Panoramsko strešno okno
Izjemna zmogljivost <span>zvočne izolacije</span>

Izjemna zmogljivost zvočne izolacije

95 % vozila MG EHS Plug-in Hybrid je prekritega z materialom za zvočno izolacijo. Ko je tiho, se vam zdi, kot da ste v koncertni dvorani. Ko se predvaja glasba, vam zvočni valovi zagotavljajo izjemen užitek v vožnji.
Sistem <span>čiščenja zraka</span>

Sistem čiščenja zraka

Filter PM2.5 vozila MG EHS Plug-in Hybrid lahko filtrira škodljive delce, vključno s cvetnim prahom in določenimi virusi, s čimer zrak v kabini ostane čist.
Več informacij <span>pri vožnji</span>
TEHNOLOGIJA
Več informacij pri vožnji
Izjemna kombinacija motorja in turbo motorja ter izjemna kalibracija šasije zagotavljajo užitek v vožnji s MG EHS Plug-in Hybrid.

Povsem digitalni zaslon pred voznikom, vozniku ponuja več infomarmacij o stanju samega vozila.

(31,2 cm) 12,3" Digitalni zaslon pred voznikom

Zahvaljujoč interakciji 12,3" digitalnega zaslona z zaslonom na dotik vam je na voljo prikaz večih informacij in različnih načinov vožnje.

(25,6 cm ) 10,1" barvni zaslon na dotik

25,6 cm (10,1“) lzaslon na dotik z DAB-om, satelitsko navigacijo in funkcijama Apple CarPlay™ in Android Auto™ vam omogoča vse potrebno na dosegu roke.
 
MG EHS MG EHS
Comfort

MG EHS

 • 12,3" digitalna nadzorna plošča
 • Prevleke za sedeže iz poliuretana
 • Halogene sprednje luči z nastavitvijo višine
 • Navigacija/povezljivost pametnega telefona (Apple CarPlay in Android Auto)
 • 10,1" lebdeč zaslon na dotik
 • Gretje sprednjega sedeža
 • Dvoobmočna klimatska naprava
 • Zadnja kamera z usmerjevalnimi črtami

Končna različica je odvisna od podatkov o homologaciji.

Tukaj prikazane fotografije so samo primeri in se lahko razlikujejo od standardnih specifikacij za vsak tip vozila. Na podlagi fotografij ni mogoče uveljavljati nobenih pravic. Podjetje MG si pridržuje pravico do spreminjanja modelov, barv, specifikacij in opreme brez predhodnega obvestila in brez obveznosti prilagoditve avtomobilov, ki so že na trgu.

MG EHS MG EHS
Luxury

MG EHS

 • Aluminijasta športna stopalka
 • Panoramsko strešno okno
 • Integrirani športni usnjeni sedeži
 • Okrasni premium vstavek na vratih
 • Ambientalna osvetlitev
 • Vrata prtljažnika s samodejnim odpiranjem
 • LED-sprednje luči z nastavitvijo višine
 • Dinamični smerniki

*Končna različica je odvisna od podatkov o homologaciji..

Tukaj prikazane fotografije so samo primeri in se lahko razlikujejo od standardnih specifikacij za vsak tip vozila. Na podlagi fotografij ni mogoče uveljavljati nobenih pravic. Podjetje MG si pridržuje pravico do spreminjanja modelov, barv, specifikacij in opreme brez predhodnega obvestila in brez obveznosti prilagoditve avtomobilov, ki so že na trgu.

Specifikacija

Različica Comfort Luxury
Dimenzije in teža
Dolžina (mm) 4574 4574
Širina (mm) 1876 1876
Višina (mm) 1685 1685
Medosna razdalja (mm) 2720 2720
Razdalja od tal (mm) 145 145
Prostornina prtljažnika (l) 448 448
Prostornina prtljažnika s podrtimi sedeži 1375 1375
Teža praznega vozila (kg) 1737 1775
Največja tehnično dovoljena teža obremenjenega vozila 2196 2196
Tehnično dovoljena teža obremenitve na vsaki osi F: 1095 R: 1101
Zmogljivost vleke (brez zavor, kg) 750 750
Zmogljivost vleke (z zavorami, kg) 1500 1500
Motor
Vrsta 1.5T GDI 1.5T GDI
Največja moč (kW) pri 5500 o/min 119 119
Največji navor (Nm) pri 1700-4300 o/min 250 250
Vrsta goriva Bezolovni 95 RON Bezolovni 95 RON
Prostornina rezervoarja za gorivo 37 37
Električni motor in baterija
Največja moč (kW) pri 3700 o/min 90 90
Največji navor (Nm) pri 500-3700 o/min 230 230
Baterija (kWh) 16.6 16.6
Največja moč polnilnika v notranjosti (kW) 3.7 3.7
Hibridni sustav
Vrsta Električni prijenos s 10 brzina Električni prijenos s 10 brzina
Zmogljivost
Največja hitrost (km/h) 190 190
Pospešek (s, 0-100 km/h) 6.9 6.9
Doseg električnega vozila (km, WLTP) 52 52
Poraba energije (Wh/km) 240 240
Poraba energije (L/100km, WLTP kombinirano) 1.8 1.8
CO2 (g/km, WLTP) 43 43
Različica Comfort Luxury
Varnost
Alarm
Blokada motorja
Sistem E-Call
ABS+EBD
Električni nadzor stabilnosti
Sistemi pomoči pri naglem zaviranju
Sistem pomoči pri speljevanju na klancu
Funkcija „Auto hold“
Elektronska parkirna zavora
Varnostni zaklep zadnjih vrat
Zadnji sedeži s sistemom ISOFIX z zgornjim pasom in spodnjim elementom za pritrditev
Senzor za dež
Sistem za nadzor vožnje na klancu
Sistem za neposredni nadzor tlaka v pnevmatikah
Senzor bočnega udarca (prekinitev visoke napetosti)
Zračne blazine
Sprednje zračne blazine za voznika in sovoznika
Bočne zračne blazine za voznika in sovoznika
Bočne zračne zavese za voznika in sovoznika
Stikalo za izklop bočne zračne blazine za sovoznika
Sistemi pomoči pri vožnji
Prilagodljiv regulator hitrosti
Inteligentni nadzor dolgih luči
Sistem pomoči za prilagoditev hitrosti
Sistemi pomoči pri naglem zaviranju
Opozorilo za čelni trk
Opozorilo pri zapuščanju prometnega pasu
Pomoč pri odkrivanju prometne gneče
Prepoznavanje prometnih znakov
Sistem za zadrževanje vozila na prometnem pasu
Opozorilo za vozilo v mrtvem kotu -
Sistem za opozarjanje na približujoča se vozila zadaj -
Opozorilo pri zapuščanju prometnega pasu -
Luči
Dnevne LED-luči
Sprednje meglenke
Zadnje meglenke
Halogene sprednje luči z nastavitvijo višine -
Dinamični smerniki -
Senzor za mrak
Pomoć pri parkiranju
Sprednji in zadnji parkirni senzorji
Zadnja kamera z usmerjevalnimi črtami -
360° kamera -
Varnostni pasovi
Sprednji tritočkovni + zategovalnik in omejevalnik zategovalne sile
Zadnji tritočkovni na obeh straneh + zategovalnik in omejevalnik zategovalne sile
Opozorilo za nepripet pas spredaj in zadaj
Sigurnosni pojas Varnostni pas spredaj z nastavitvijo po višinisprijeda s podešavanjem po visini
Različica Comfort Luxury
Strešni nosilci
Spojler
Prilagodljiv brisalec vetrobranskega stekla
Brisalec zadnjega stekla
Kromirana obroba oken
Gretje zadnjega stekla
Zatemnjena stekla
Zatemnjena zadnja stekla
Vrata prtljažnika s samodejnim odpiranjem -
Zunanja vzvratna ogledala
Ogrevana
S smernikom
Električno nastavljiva
Samodejno zlaganje -
V barvi karoserije
Kljuke na vratih
V barvi karoserije
Delno kromirane
Različica Comfort Luxury
Samodejno zapiranje vse stekel, ko je vozilo zaklenjeno
12-V vtičnica
Pokrov prtljažnika
Luč v prtljažniku
2 načina nastavitve volana
Elektronska menjalna ročica
Drsno osrednje naslonjalo za roke
Kromirane kljuke na vratih
Luči, ki vas spremljajo domov
Samodejno zatemnitveno notranje vzvratno ogledalo
Okrasni premium vstavek na vratih -
Bralna luč zadaj -
Ambientalna osvetlitev -
Aluminijasta športna stopalka -
Panoramsko strešno okno -
Klimatska naprava
Dvoobmočna klimatska naprava
Zadnje prezračevalne odprtine
Klimatska naprava s filtrom PM2.5
Odpiranje stekel
Električno odpiranje stekel
Samodejno odpiranje in zapiranje vseh stekel
Funkcija proti zagozditvi prstov na vseh steklih
Volan
Usnje s šivi
Večfunkcijski
Vožnja EV
EV pogon
Nadzor stopnje visoke napetosti baterije
Sistem obnovitve kinetične energije (KERS)
Informiranje in zabava
10,1" lebdeč zaslon na dotik
12,3" digitalna nadzorna plošča
DAB
Satelitska navigacija
Zvočniki 6 6
2 mikrofona
3 USB-vhodi
Bluetooth
Apple CarPlay
MP3
Centralno zaklepanje
Daljinsko zaklepanje
Vstop brez ključa
En gumb za zagon motorja
Različica Comfort Luxury
Voznikov sedež, nastavljiv po višini
Električno nastavljiv voznikov sedež
Ročna nastavitev voznikovega sedeža na hrbtnem delu
Električno nastavljiv sovoznikov sedež -
Žepi na zadnji strani sprednjih sedežev
Prevleke za sedeže iz poliuretana -
Sedeži, delno preoblečeni z usnjem -
Integrirani športni sedeži -
Gretje sprednjih sedežev
Zadnji sedeži z osrednjim naslonjalom za roke z držalom za skodelice
Preklopni zadnji sedeži 40/60
Različica Comfort Luxury
235/50R18
17" aluminijasta platišča
Komplet za popravilo pnevmatik
Različica Comfort Luxury
Kabel za polnjenje (varnostni priključek Type-2)
Kabel za polnjenje (Type-2 s priključkom Type-2, 16 A)
Različica Comfort Luxury
Bela Dover Navadna barva Bela Dover Navadna barva
Črna Pebble Metalik barva Črna Pebble Metalik barva
Rdeča Diamond Metalik barva Rdeča Diamond Metalik barva
Srebrna Medal Metalik barva Srebrna Medal Metalik barva
Različica Comfort Luxury
Črna
Rdeča Sardana -

Poiščite prodajni salon

Prodajni salon
Servis