MG4

Električna vozila

Do  450 km
WLTP doseg
35 min
Hitro polnjenje do do 80%
Nova MSP platforma
Pogon na zadnja kolesa
MG Pilot
Asistent za vožnjo
IT 7 Years Warranty 3x
Robustna električna kombilimuzina, opremljena z neverjetnimi voznimi lastnostmi in pametno tehnologijo.
DIZAJN
Energijska robustna oblika
Igriva in funkcionalna, kompaktna, vendar prostorna, MG4 Electric je napredna rešitev. To je avtomobil, ki vsakomur omogoča vstop v svet čiste električne mobilnosti. Njegove energične, robustne oblikovne poteze svetu prikazujejo vitalnost in svobodni duh te skoraj 100 let mlade znamke.

Zunanji dizajn

Prepoznavna zasnova EV MG4 izstopa iz množice. Demonstrira novo razumevanje športnega dizajna v obliki kombilimuzine EV. Rezultat je model, poln "Inteligentne vitalnosti".

Privlačna sprednja stran

Privlačna sprednja stran

Ostri in značilni žarometi LED v kombinaciji z vpadljivimi smerniki ustvarjajo športen, a živahen splošni vtis.
Zadnji del v več slojih

Zadnji del v več slojih

Futuristični dizajn zadka je nepozaben. Večplastno oblikovane visoko nameščene zavorne luči, dvojni spojler, komplet zadnjih luči LED in spodnji odbijač z učinkom ogljikovih vlaken ustvarjajo ta edinstven umetniški izraz.
Aerodinamična dvobarvna streha

Aerodinamična dvobarvna streha

Strešna linija lepo lebdi in podaljša celotno linijo avtomobila. Medtem pa se zadnji spojler nahaja neposredno v zračnem toku, da bi zagotovil maksimalno aerodinamičnost, energijo in okretnost na cesti.

Sistem razsvetljave

Ostri poudarki v obliki trikotnika združujejo futuristični minimalistični slog z inovativno tehnologijo.

Hi-Tech žaromet

Hi-Tech žaromet

Dnevna osvetlitev z 28 diodami LED jasno definira dizajn avtomobila. Medtem pa trije nizi bližnjih in daljnih svetlobnih snopov na vsaki strani (vsak s svojimi različnimi plastmi) ponoči zagotavljajo svetlejši svetlobni učinek. To v kombinaciji s 36 LED navpičnimi smerokazi zagotavlja izjemno impresivno izkušnjo.
Zmogljiv komplet zadnjih luči

Zmogljiv komplet zadnjih luči

Okrasne luči v obliki križa Cygnus skupaj z vodoravno prodorno zadnjo lučjo (sestavljeno iz 172 LED diod) ustvarjajo edinstven, a vrhunski dizajn videz in občutek.

Slog notranjosti

Manj je več. Ta preprost, uporabniku prijazen slog notranjosti ustvarja vzdušje, ki ga poganja čista tehnologija.

Preprosta, a prefinjena instrumentna plošča

Preprosta, a prefinjena instrumentna plošča

Instrumentna plošča je zasnovana tako, da je lahka, tanka in brez kompleksne dekoracije in z učinkom povečanja prostora. Visokokakovostni materiali z izpopolnjenimi tehnikami namestitve še dodatno poudarjajo prizadevanje MG4 za preprostost, tehnologijo in kakovost.
Plavajoča konzola

Plavajoča konzola

Lebdeča zasnova sredinske konzole sprosti prostor, hkrati pa integrira dodatne funkcije na preprost, a učinkovit način.
Dvokraki volan

Dvokraki volan

Nastavljiv v šestih smereh z intuitivno minimalizirano zasnovo funkcijskih tipk.
MG4

MG4

Odličnost <span> vožnje</span>
ODLIČNOST
Odličnost vožnje
Ta nova čisto električna arhitektura MSP (Modular Scalable Platform) nudi čisto vrhunskost. Močnejši, pametnejši, lepšega dizajna. Užitek v vožnji ni več ekskluzivno namenjen samo premium modelom. Vožnja z MG4 Electric vas popelje na pot do popolnosti.

Odličnost v uspešnosti

Pogon na zadnja kolesa in zmogljiv motor zagotavljata umph, ki ga potrebujete za vsako vozno situacijo.

Pogon na zadnja kolesa

Pogon na zadnja kolesa

MG4 Electric ima zasnovo, osredotočeno na zadnji pogon, ki zagotavlja popolno porazdelitev teže in osupljiva razmerja. To je robustna a izjemna vozniška izkušnja (dinamičen videz, tudi v mirovanju). S temeljem za upravljanje z visoko zmogljivostjo ta sistem RWD omogoča idealno razporeditev teže na strani. Vožnja v ovinkih je enostavna, zahvaljujoč dodanemu oprijemu pri vsakodnevnih razmerah.
E-motor moči 150kW

E-motor moči 150kW

S kombinacijo moči 150 kW in 250 Nm čistega navora MG4 Electric pospeši od 0 do 100 km/h v samo 7,98 sekundah. 
3-stopenjska obnova energije

3-stopenjska obnova energije

Sistem za obnovo kinetične energije (KERS) MG4 ima tri stopnje: lahka, zmerna in težka. Dvignite s stopalke za plin in vaš avto bo upočasnil, ponovno obnovil in vrnil energijo v baterijski sklop. To poveča učinkovitost in nadzor, kar na koncu olajša vožnjo avtomobila.

Užitek vožnje

Natančno krmiljenje tudi na najožjih cestah.

Natančno krmiljenje

Natančno krmiljenje

Šasija ponuja izjemno stopnjo natančnosti krmiljenja, okretnosti in udobja vzmetenja. To zagotavljajo sprednje vzmetenje z nihajno roko sprednje osi, skrbno zasnovana petvodilna zadnja os in natančna koordinacija vseh komponent.
Sprednja in zadnja obremenitev 50:50

Sprednja in zadnja obremenitev 50:50

Podvozje, izdelana iz aluminijeve zlitine, učinkovito zmanjša težo ter izboljša vodljivost in udobje. Obremenitev spredaj in zadaj v razmerju 50:50 ter nizko težišče, to je kot nalašč za premagovanje najožjih ovinkov.
5 Načinov vožnje

5 Načinov vožnje

MG4 Electric ponuja pet različnih načinov vožnje, vključno z običajnim, ekološkim, športnim, snežnim in načinom po meri. Vse to zagotavlja boljšo vozno izkušnjo, ne glede na stanje ceste.

Hitro do varnosti

Napreden zavorni sistem Continental. Naj bo vaša vožnja varnejša.

Zavorni diski za vsa kolesa

Zavorni diski za vsa kolesa

Opremljen z najnovejšim Continental zavornim sistemom in kolutnimi zavorami na vseh kolesih, se MG4 popolnoma ujema s svojo športno naravo. Pri močnem pojemku na mokrem to pomeni krajšo zavorno pot, do 19 m ali od 66 km/h do 0 km/h.
Pnevmatike z nizkim uporom

Pnevmatike z nizkim uporom

Z uporabo 17-palčnih pnevmatik Continental PCC z nizkim uporom lahko MG4 Electric premaguje daljše razdalje, kar ne koristi samo okolju, ampak tudi zmanjša operativne stroške.
Pasivna varnost

Pasivna varnost

Zahvaljujoč zelo trdni strukturi karoserije MG4, zanesljivi tehnologiji za zaščito baterije in 6 zračnih blazin so potniki maksimalno zaščiteni pred hudimi poškodbami.
Euro varnost

Euro varnost

MG4 Electric je prejel varnostno oceno Euro NCAP s petimi zvezdicami. Kot rezultat strogega postopka testiranja – ki preverja varnost otrok in odraslih potnikov, zaščito ranljivih udeležencev v prometu in funkcijo podpore pri vožnji – vam najvišja ocena MG4 pomaga pri sprejemanju odločitve na podlagi informacij.
MG Pilot
Pametna tehnologija
Ne potrebno nikakršno doplačilo za uporabne funkcije, kot sta prilagodljivi tempomat in pomoč v prometnih zastojih. Odslej jih vzemite kot standard in uživajte v udobju, ki ga prinaša inteligentna tehnologija.
Tehnologija
TEHNOLOGIJA
Tehnologija
Digitalni grozd in plavajoči zaslon na dotik. To zagotavlja napredni visokotehnološki občutek, ko sedete v avto.
7” Digitalni plavajoči grozd

7” Digitalni plavajoči grozd

Digitalni grozd, s 7" polnim LCD zaslonom, digitalnim zaslonom z vsemi potrebnimi informacijami.
Kontrola zaslona na dotik

Kontrola zaslona na dotik

10,25-palčni plavajoči zaslon na dotik z zmanjšano stopnjo odboja omogoča enostavno branje tudi na močnem soncu.
Apple CarPlay / Android Auto

Apple CarPlay / Android Auto

Ostanite povezani na poti z Apple CarPlay ali Android Auto. Prenesite vse funkcije svojega telefona neposredno na osrednji zaslon na dotik vašega avtomobila.
Električne <span>zmogljivosti</span>
ZMOGLJIVOST
Električne zmogljivosti
MG4 Electric z novo čisto električno arhitekturo MSP (Modular Scalable Platform), ki zagotavlja vašo varnost z najnaprednejšo tehnologijo.

Doseg

MG4 vam lahko omogoči potovanje z ocenjenim dosegom WLTP do 450 km*. Z naprednim sistemom upravljanja baterije to zagotavlja stabilen, a učinkovit doseg v hladnih podnebjih.

DC Hitro polnjenje 3-fazno AC polnjenje

DC Hitro polnjenje 3-fazno AC polnjenje

MG4 omogoča 35-minutne seje hitrega polnjenja od 10 % do 80 % napolnjenosti z največjo močjo 150 kW.

Na voljo je možnost 3-faznega polnjenja AC, s polnim polnjenjem čez noč.
Aktivna rešetka za zrak

Aktivna rešetka za zrak

AGS nadzoruje in prilagaja pretok zraka za izboljšanje aerodinamike in toplotne zmogljivosti vozila.

V običajnih voznih razmerah so lopute zaprte, da se zmanjša poraba energije, razširi doseg EV ter izboljša toplotno in zvočno udobje.
 

Zmogljivost baterije

Inovirana postavitev sklopa paketa baterij zmanjša višino na 110 mm, kar je nižje od stoječega položaja. To ustvarja več notranjega prostora za voznika in potnike.

Enopaketna baterija

Enopaketna baterija

Inovativna zasnova baterije One-Pack se razlikuje le po višini. Z baterijama 51 kWh in 64 kWh, ki dosegta vodilno višino v panogi le 110 mm, s čimer se v celoti izkoristi prostor baterije, hkrati pa izboljšata stopnjo izkoriščenosti energije.
Predgretje baterije

Predgretje baterije

Ta funkcija vašem avtu zagotavlja izboljšanje učinkovitosti v hladnih podnebjih. Ko morate polniti, se baterija aktivno predgreje, da izboljša učinkovitost polnjenja.

Varnost baterije

Preizkušen po najstrožjih evropskih in mednarodnih standardih za baterije, da zagotovi varno uporabo vašega električnega vozila.

 

Preizkušeno za hladna podnebja

Preizkušen v težkih zimskih razmerah glede dosega, časa polnjenja in vozne zmogljivosti. Pri tem ni bila uničena nobena planina.

Ničelna toplotna izguba

Ničelna toplotna izguba

Varnost na prvem mestu Če katera koli baterijska celica termično izgubi nadzor, to pomeni, da se bo morebitni odprti plamen hitro razpršil.
Življenjska doba baterije

Življenjska doba baterije

MG4 ima ocenjenih 1500 do 2000 ciklov polnjenja baterije, kar ima za posledico izjemno dolgo življenjsko dobo baterije. Sledite nam na družabnih omrežjih ali obiščite blog MG Life za nasvete o tem, kako podaljšati življenjsko dobo baterije.
ZSP Technology Header
UPORABNOST
Uporabnost
Povečana uporabnost - namen oblikovanja MG4 Electric. Z zagotovljeno praktičnostjo, tudi za dolga potovanja, vam električni MG4 nudi prostorno notranjost in številne funkcije za potovanje pred vami.

Prostornost

MG4 Electric s posodobljeno čisto električno arhitekturo in dolgo medosno razdaljo 2705 mm zagotavlja presenetljivo prostornost. Vse, kar potrebujete za potovanja in vsakodnevna opravila, upoštevano je bilo mnenje vsakega člana družine. S svojo elegantno zasnovo crossover kombilimuzine ste pripravljeni na narediti korak.

Prostorna kabina

Prostorna kabina

Zunanjost MG4 Electric, primerna za 5-člansko družino, je videti kompaktna in prefinjena, vendar vas bo prostorna notranjost kabine kmalu prevzela. Zložljivi zadnji sedeži v razmerju 60:40 omogočajo še učinkovitejšo izrabo prostora.
Notranji prostor za shranjevanje

Notranji prostor za shranjevanje

Ker je prostor omejen, kar najbolje izkoristite njegovih 28 genialnih rešitev za shranjevanje, ki so vse zasnovane tako, da bodo vaše stvari urejeno pospravljene.
Dvojni prtljažnik

Dvojni prtljažnik

Nič ni bolj zadovoljujočega kot shranjevanje z, uganili ste, več prostora za shranjevanje.

MG4 Electric zagotavlja maks. 986 litrov prtljažnika.

Udobno

Spomladi, poleti, jeseni ali pozimi poskrbimo, da se počutite kot doma, ko vstopite v električni MG4.

Toplotna črpalka Klimatska naprava

Toplotna črpalka Klimatska naprava

Z ogrevalnim sistemom s toplotno črpalko električni MG4 znatno podaljša doseg vašega MG4 z enim polnjenjem, ko se ohladi.
Funkcije ogrevanja

Funkcije ogrevanja

Nastavljive sedeže in volan MG4 Electric lahko ogrevate po vaši želji.
Sistem čiščenja

Sistem čiščenja

Čistilec zraka v MG4, ki je nameščen, da vam zagotavlja čist in svež zrak skozi celotno potovanje.

Praktično

V2L

V2L

Z največjo izhodno močjo 2200 W je električni MG4 pripravljen za polnjenje katere koli zunanje naprave z vsemi dodatnimi vtičnicami USB, ki bi jih pričakovali od tega avtomobila.
360 kamera

360 kamera

Ta funkcija ponuja širok kot za enostavno parkiranje vašega MG4 Electric.
Brezžično polnjenje

Brezžično polnjenje

Z vsemi dodatnimi vtičnicami USB to pomeni, da lahko svoje naprave polnite na poti.
Zmogljivost vleke

Zmogljivost vleke

Z odobreno vlečno zmogljivostjo 500 kg lahko vse, kar potrebujete, spakirate v majhno prikolico.
Vstop brez ključa

Vstop brez ključa

Vstop brez ključa in zagon brez pritiska za vašo varnost, varnost in udobje. Brezskrbnost je del standardne opreme MG4 Electric.
MG4 MG4
Standard

MG4

 • DC polnjenje do 117kW
 • 3-stopenjska obnova energije
 • Pogon na zadnja kolesa
 • 5-vodilno zadnje neodvisno vzmetenje
 • DP-Električno servo krmiljenje
 • MG Pilot s ACC/TJA/LKA/LDW
 • 7-palčni plavajoči digitalni grozd
 • 10 - palčni plavajoči zaslon na dotik
 • Samodejni LED žarometi in zadnje luči
 • Vstop brez ključa & Enostaven zagon

Tukaj prikazane fotografije so samo primeri in se lahko razlikujejo od standardnih specifikacij za vsak tip vozila. Na podlagi fotografij ni mogoče uveljavljati nobenih pravic. Podjetje MG si pridržuje pravico do spreminjanja modelov, barv, specifikacij in opreme brez predhodnega obvestila in brez obveznosti prilagoditve avtomobilov, ki so že na trgu.

MG4 MG4
Comfort

MG4

 • DC polnjenje do 135kW
 • Aktivna rešetka (AGS)
 • V2L
 • Usnjen volan
 • Zadnje steklo za zasebnost
 • 17- palčna aerodinamična lita platišča

Tukaj prikazane fotografije so samo primeri in se lahko razlikujejo od standardnih specifikacij za vsak tip vozila. Na podlagi fotografij ni mogoče uveljavljati nobenih pravic. Podjetje MG si pridržuje pravico do spreminjanja modelov, barv, specifikacij in opreme brez predhodnega obvestila in brez obveznosti prilagoditve avtomobilov, ki so že na trgu.

MG4 MG4
Luxury

MG4

 • Aerodinamični dvojni spojler
 • Toplotna črpalka
 • Ogrevani prednji sedeži
 • Ogrevan usnjen volan
 • 360° kamera
 • Navigacija v realnem času
 • MG Pilot z BSD/RCTA/DOW
 • Brezžično polnjenje
 • Voznikov sedež, električno nastavljiv v 6 smeri
 • Polnjenje baterije s predgretjem

Tukaj prikazane fotografije so samo primeri in se lahko razlikujejo od standardnih specifikacij za vsak tip vozila. Na podlagi fotografij ni mogoče uveljavljati nobenih pravic. Podjetje MG si pridržuje pravico do spreminjanja modelov, barv, specifikacij in opreme brez predhodnega obvestila in brez obveznosti prilagoditve avtomobilov, ki so že na trgu.

Specifikacija

Različica Standard Comfort Luxury
Dimenzija in teža
Dolžina (mm) 4287 4287 4287
Širina (mm) 1836 1836 1836
Višina (mm) 1504 1504 1504
Medosna razdalja (mm) 2705 2705 2705
Oddaljenost od tal neobremenjeno/obremenjeno (mm) 150/117 150/117 150/117
Prtljažni prostor zadaj (razgrnjen/zložen, L) 363 / 1177 363 / 1177 350 / 1165
Masa praznega vozila (kg) 1655 1685 1685
Največja tehnično dovoljena masa naloženega vozila(kg) 2103 2103 2103
Tehnično dovoljena masa obremenjenega vozila na vsako os(kg) Spredaj: Prednja: 935 / stražnja: 1198 Prednja: 935 / stražnja: 1198 Prednja: 935 / stražnja: 1198
Vlečna zmogljivost (nezavrta, kg) 500 500 500
Vlečna zmogljivost (zavrta, kg) 500 500 500
Električni motor in baterija
Vrsta PMSM PMSM PMSM
Največja neto moč(kW) 125 150 150
Največji navor (Nm) 250 250 250
Bruto velikost baterije(kWh) 51 64 64
Največja moč vgrajenega polnilnika (6.6 kW) - -
Največja moč vgrajenega polnilnika (11 kW) -
DC moč polnjenja (kW) 117 135 135
DC čas polnjenja (10~80%) 40 min 35 min 35 min
Uspešnost
Naj. hitrost (km/h) 160 160 160
Pospešek (s, 0 ~ 100 km/h) 7,7 sekundi 7,9 sekundi 7,9 sekundi
EV doseg (km, WLTP) 350 450 435
Poraba energije (Wh/km) 170 160 166
Različica Standard Comfort Luxury
Varnost
Auto hold
EPB
Zadnji sedež ISOFIX z zgornjim in spodnjim vpetjem
TPMS
Zračna blazina
Prednji zračni blazini za voznika in sovoznika
Stranske zračne blazine za voznika in sovoznika
Stranske zračne zavese
Stikalo za sovoznikovo stransko zračno blazino
MG Pilot
Prilagodljivi tempomat (ACC)
Samodejno zaviranje v sili (AEB)
Inteligentni nadzor upravljanja dolgih luči (IHC)
Sistem nadzora hitrosti (SAS)
Pomoč v prometnih zastojih (TJA)
Opozorilo o nestabilni vožnji (UDW)
Opozorilo za zapuščanje voznega pasu (LDW)
Pomoč za ohranjanje voznega pasu (LKA)
Ohranjanje reševalnega pasu (ELK) - -
Pomoč za ohranjanje voznega pasu (LCA) - -
Nadzor mrtvega kota (BSM) - -
Opozorilo za prečni promet zadaj (RCTA) - -
Opozorilo za trčenje od zadaj - -
Opozorilo za odprta vrata (DOW) - -
Luči
LED dnevna luč
LED žarometi
Sprednji smerokaz integriran v žaromet -
Vertikalna zasnova sprednjega LED smernika - -
Kotna LED zadnja luč z okrasno lučjo -
LED zadnja luč polne širine z okrasno lučjo - -
Zadnje meglenke
Samodejni svetlobni senzor
Visoko nameščena zavorna luč
Pomoč pri parkiranju
Zadnji parkirni senzorji
360 kamera s prozornim zaslonom ohišja - -
Varnostni pas
Sprednji 3-točkovni + zategovalnik in omejevalnik obremenitve
Zadnji 3 sedeži 3 točkovni + zategovalnik
Opomnik za varnostni pas spredaj in zadaj
Različica Standard Comfort Luxury
Udobje
V2L
Sprednja 12V vtičnica
Lučka v prtljažniku - -
Senčnik -
Senčnik z ogledalom - -
Notranje ogledalo z avtomatskim zaslepljevanjem - -
HVAC
Toplotna črpalka - -
amodejno krmiljenje klimatske naprave
Električni pomik stekel
Samodejno dviganje in spuščanje voznikovega stranskega stekla s sistemom proti priščipnitvi -
Samodejno dvigovanje in spuščanje vseh stekel - -
Zaščita proti nagibu vseh stekel - -
Volan
PU - -
Usnje iz mikrovlaken -
Ogrevan volan - -
4 načini prilag. multifunkcijskega volana
Informacije in zabava
7-palčna virtualni grozd
DAB+
4 Zvočniki -
6 Zvočniki - -
1 mikrofon -
2 mikrofona - -
3 vrata USB (spredaj: 1 x USB A + 1x USB C / Zadaj: 1x USB A)
Brezžični polnilec za mobilni telefon - -
Bluetooth
Dostop in zagon
Daljinsko zaklepanje
Vstop brez ključa
Samodejni zagon (vozilo se zažene s pritiskom na zavorni pedal)
Različica Standard Comfort Luxury
Voznikov sedež nastavljiv v 6 smeri
Električno nastavljiv na voznikovi strani - -
Sovoznikov sedež nastavljiv v 4 smeri
Žep za zemljevid za sprednjima sedežema - -
Sedeži iz blaga -
PU+ Sedeži iz blaga - -
Ogrevani prednji sedeži - -
40/60 zložljivi zadnji sedeži
Različica Standard Comfort Luxury
Nizko nameščen spojler -
Visoko nameščen dvojni spojler - -
Sprednji alotski brisalec
Zatemnjena stekla
Zadnja okna za zasebnost -
Aktivna rešetka za zrak -
Zunanja ogledala
Ročno zlaganje + ogrevanje -
Samodejno zlaganje + ogrevanje - -
Različica Standard Comfort Luxury
215/50 R17 95V -
205/60 R16 96H - -
Alu platišča 17" z dvobarvnimi pokrovi -
Jeklena platišča 16“ s črnimi kolesnimi pokrovi - -
Set za popravilo pnevmatik
Različica Standard Comfort Luxury
Pebble črna Pebble črna
Diamond rdeča Diamond rdeča -
Medal Srebrna Medal Srebrna -
Dover bela Dover bela -
Brighton modra Brighton modra -
Fizzy oranžna Fizzy oranžna -
Ande siva Ande siva -
Pebble črna + črna Pebble črna + črna
Diamond rdeča s črno streho Diamond rdeča s črno streho - -
Dover bela s črno streho Dover bela s črno streho - -
Brighton modra s črno streho Brighton modra s črno streho - -
Andes siva s črno streho Andes siva s črno streho - -
Medal srebrna s črno streho Medal srebrna s črno streho - -
Fizzy oranžna s črno streho Fizzy oranžna s črno streho - -
Različica Standard Comfort Luxury
Črna
Dvojna barva (siva/bela) - -

Poiščite prodajni salon

Prodajni salon
Servis