Video poster ev

Naša zgodovina je dolga

Znamka MG je vse od svoje ustanovitve v delavnici Morris Garages leta 1924 pred svojim časom. Zdaj lahko tudi nova generacija izbere vozilo te legendarne znamke zase. Na novo zasnovano, elektrificirano, napolnjeno in pripravljenost na prihodnost.

Trajnostna vožnja

MG evropskim voznikom ponuja širok nabor trajnostnih električnih in elektrificiranih vozil na alternativni pogon. Proizvedena in zasnovana posebej zanje; izdelana v skladu z njihovimi edinstvenimi željami.

Za vsakogar

MG omogoča električno vožnjo, ki je dostopna vsakomur, ki se počuti mladega in želi sprejeti način življenja, ki ga omogoča električno vozilo. 100-% električno vozilo MG ZS EV smo posodobili, tako da zdaj ponuja še večje udobje in še večji doseg. Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid je prav tako popolno za vsakodnevno vožnjo, ki ne onesnažuje okolja, medtem ko naš povsem nov paradni konj MG MARVEL R Electric združuje dih jemajoč dizajn z vrhunsko kakovostjo in prefinjenostjo. Vendar to še ni vse. MG zdaj ponuja še bolj trajnostne modele, naš najnovejši član družine – MG5 Electric – pa je prvi električni karavan na svetu.

Začnite svojo avanturo električnem vozilu MG!

MG vam bo pomagal začeti avanturo v električnim vozilu s čudovito oblikovanim, tehnološko naprednim in ekološko osveščenim vozilom, ki je hkrati funkcionalno, varno in dostopno.

V Evropi, za Evropejce

Podjetje MG pri svojem razvoju upošteva evropske voznike: ponuja trajnostna, inteligentna, funkcionalna in dostopna vozila. Razvita so s pomočjo raziskav oblikovanja podjetja MG v Šanghaju in sodobnih raziskav oblikovanja v Londonu, proizvedena na Kitajskem in že dostopna v različnih evropskih državah.

Matična družba podjetja MG

Matična družba podjetja MG je SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor je 7. največji proizvajalec avtomobilov na svetu in je bil prva avtomobilska skupina na Kitajskem, katere letna prodaja je presegla 7 milijonov vozil. Proizvajalci avtomobilov, povezani s podjetjem SAIC Motor, vključujejo Morris Garages (MG), Roewe in Maxus, SAIV Volkswagen, SAIC-GM in druge.

Olympique Lyon

Olympique Lyon

Od junija 2021 je MG Motor tudi uradni partner in uradni dobavitelj vozil nogometnega kluba Olympique Lyon. Ta slavni francoski nogometni klub je bil ustanovljen leta 1899 in je uvrščen v francosko prvo ligo.  Olympique Lyon spada v sam vrh evropskega nogometa. Od leta 2016 igra klub svoje tekme na stadionu Parc Olympique Lyonnais z 59.186 mesti. Olympique Lyon je prav tako mlad po duhu in se ponaša z izjemno sposobnostjo napredovanja in doseganje trajnosti.
Električna avantura v električnem vozilu

Električna avantura v električnem vozilu

MG Motor Italy sodeluje z italijansko košarkarsko reprezentanco.

Ponosni smo, da zagotavljamo podporo moškim in ženskam v italijanski košarki v izjemno pomembnem letu za italijansko državno košarkarsko zvezo, ki praznuje 100 let zgodovine in športa, medtem ko se MG pripravlja na svojo stoletnico leta 2024.

S temi športniki si delimo strast, entuziazem in trdoživost, skupaj pa lahko uresničimo svoje ambiciozne cilje ter se razvijamo še naprej. Komaj čakamo, da se igra začne!

Poiščite prodajni salon

Prodajni salon
Servis